Mini Unicorn postkaartset

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER351

Alles voor een eenhoorn feestje (39)

Een klein geschenkje voor groots plezier! In dit magisch mooi eenhoorn doosje zitten 16 kaartjes in 4 designs en een roze gelpen om meteen berichtjes te schrijven.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3761406

TypePostkaarten
Technieken & ambachtenSchrijven
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Mini Unicorn postkaartset van Tiger Tribe met deze prachtig geïllustreerde kleine postkaartjes. Inclusief stickers, mini-gelpen en enveloppen. Perfect om meteen briefjes mee te schrijven voor iedereen die je nauw aan het hart ligt.

Afmetingen doosje: 8,6 x 11 x 3 cm

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories