Miracle drinkfles - 450 ml - Dino

Staat: Nieuw product

SIGG

SG106

Dinoliefhebbers, pas op! Nu is er een drinkfles met een bijzonder grappig dinosaurusmotief. De blauwe en groene dino's vergezellen jouw kinderen op alle expedities.

Deze SIGG kinderdrinkfles heeft een handig rietje geïntegreerd zodat je eenvoudig onderweg kan drinken.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6587319

Dino miracle drinkfles van SIGG is een lichte tritan kinderdrinkfles. Het flesje is gemakkelijk schoon te maken, evenals vaatwasser- en magnetronbestendig. Door de transparante look kun je altijd zien hoeveel vloeistof er in zit. Bijzonder praktisch: het rietje is geïntegreerd in deze kinderdrinkfles waardoor kantelen niet nodig is.

Inhoud: 450 ml
Gewicht: 135 gram
Afmetingen: 7 x 19,3 cm
Materiaal: BPA-vrije tritan
Wasadvies: vaatwasserbestendig

--

SIGG is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en ons tot op de dag van vandaag elke dag verfrist met hun leuke designs en producten van uitstekende kwaliteit. Hun drinkflessen en brooddozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Er worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn. Zo hebben al hun producten een lange levensduur en zijn ze tegelijk erg gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.139
SIGG - SIGG flessen en lunchboxen kennen een toenemend succes in kinderwinkels. Ze worden gemaakt volgens de hoogste normen van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Maar ze zijn intussen ook uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. SIGG drinkflessen zijn ecologisch, 100% recycleerbaar én opnieuw herbruikbaar. Kortom, SIGG producten zijn licht, robuust, duurzaam, hygiënisch, lekvrij en mooi.