Hanglamp - Sweet grey

Staat: Nieuw product

Kidsdepot

COM193

Een hanglamp is een detail en tegelijk maakt het je kamer écht af.

Deze ronde lampenkap met armatuur is een design van het Nederlandse KidsDepot en is gemaakt van streelzacht en superhip velours in stijlvol grijs.

39,95 €

27,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20012016

TypeHanglampen
KleurGrijs
STOP/FINISTOP

Sweet hanglamp Sweet Grey van KidsDepot, inclusief armatuur laat de lamp branden in jouw interieur. Verkrijgbaar in heel wat verschillende kleurtjes zodat er altijd wel eentje bij jouw look past.

Afmetingen: Ø 30 cm x hoogte 25 cm

Materiaal: polyester

De Sweet hanglamp wordt geleverd inclusief pendel met een E27 fitting.

KidsDepot is een speelse collectie woondecoratie voor kleine en grote kids. Geef de kinder-, speelkamer of woonkamer een heel eigen look. Van de stoere verlichting aan het plafond tot de leukste vloerkleedjes op grond, bij KidsDepot vind je altijd wat je zoekt.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.55
KidsDepot is een hip Nederlands decoratiemerk van Coming Group BV. De kleurrijke collecties van dit frisse merk helpen je moeiteloos een unieke look te creëren voor de kinder-, speel- of woonkamer. Of je nu gaat voor een industriële of mooie naturel kamer. Met Kidsdepot maak je het plaatje helemaal compleet!Stijlvolle woondecoratie voor alle kidsKidsdepot heeft toffe woonaccessoires voor kinderen van alle leeftijden. Van het tapijt op de vloer, de lamp aan het plafond en de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot een pluche dierenkop aan de muur. Kidsdepot heeft het allemaal! Hun ruime collecties zorgen ervoor dat jij de perfecte sfeer in huis brengt.