hanglamp - white

Moderne hanglamp - wit

Staat: Nieuw product

Kidsdepot

COM029

Deze moderne industriële hanglamp is een mooi stukje design in de kinderkamer van je kindje, maar past ook perfect in de gang of je bureau... eigenlijk overal in huis. Je zal wel een plekje vinden.

Dankzij de moderne metalen look en het frisse witte kleurtje weet je meteen waar de lamp brandt ^_^¨

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20010523

SamenstellingenMetaal
TypeLampen
KleurWit
Type verlichtinghanglamp

Deze moderne metalen lamp van Kidsdepot zorgt voor een prachtig stijlelement in elke kamer thuis. Samen met de metalen lampenkap zit er bij deze lamp uiteraard ook fitting en draad zodat het eenvoudig en makkelijk is om hem op te hangen. Verkrijgbaar in 5 verschillende frisse kleurtjes, ook leuk om meerdere lampen te combineren.

Aflmetingen:  27 x 27 x 37 cm

Kleur: wit

Materiaal: metaal

Echt hippe kinderkamer accessoires vind je bij Kidsdepot, met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een eigen look voor je kinderkamer, speelkamer of woonkamer. Van het tapijt op de vloer, de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box tot het wandrek boven de speeltafel: KidsDepot heeft het allemaal!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.270.380.271.8
KidsDepot - Echt hippe woonaccessoires vind je bij Kidsdepot , met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een unieke look voor de kinder-, speel- of woonkamer. Of je nu gaat voor een industriële of mooie naturel kamer, met KidsDepot maak je het plaatje helemaal compleet. Van het tapijt op de vloer, de lamp aan het plafond en de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot een pluche dierenkop aan de muur: KidsDepot heeft het allemaal!