Moderne wolk neonlamp - blue

Moderne wolk neonlamp - blue

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ31349

Neon Lights (5)

'A little lovely company' is er op gericht om creativiteit en individuele stijl te bevorderen en het gevoel van plezier en geluk op te...

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LTNE040

KleurBlauw
CollectieLittle Lovely Lights
TypeLampen
A Little Lovely Company figuurWolkjes
Type verlichtingneonlamp
'A little lovely company' is er op gericht om creativiteit en individuele stijl te bevorderen en het gevoel van plezier en geluk op te roepen. Leuke producten met een 'WOW'-factor die het dagelijkse leven net iets meer 'Lovely' maken!

Super trendy blauw wolkvormige wandlamp in neon stijl is een echte eye-catcher.Lekker wegdromen met je hoofd in de wolken.

Deze LED-lamp is een energiezuinige en duurzame variant op de populaire neonlamp. Het is gemaakt van plastic en kan hierdoor veilig gebruikt worden in kinderkamers.

De lamp werkt met een ingebouwde witte adapter en een aan-uitschakelaar. Door de haakjes is de lamp heel eenvoudig op te hangen.

Materiaal: BPA-, en loodvrij PVC.
Grootte: 38,5cm x 24cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
38.52400.5
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!
Collectie Neon Lights
Inspiratie en stories