Modieuse cactus wandlamp - groen

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM006

Ferm Living kIDs (78)

Waan je in een paradijselijke prairie met deze gezellige Cactus wandlamp van het stijlvolle merkje Ferm Living. Niet prikkelbaar, wel heel gezellig dankzij het indirect licht en elegant Scandinavisch design.

Een moderne mooie toets die elke kamer verdient!

72,00 €

57,60 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3323

TypeLampen
KleurGroen
Type verlichtingwandlamp

Smaakvolle groene cactus-lamp van Ferm Living, ideaal om aan de kinder- of speelkamer wat extra gezelligheid toe te voegen. Het indirecte licht brengt net de juiste hoeveelheid licht met zich mee om rustig onder de cactus wakker te worden na een dutje, wat te spelen of een boekje te lezen.

Afmetingen: 21 x 47 cm
Materiaal: Gerookte eiken hout - multiplex
Je gebruikt in de Cactus wandlamp twee G4 LED lampen van maximaal 3 watt (niet meegeleverd).

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieurmerk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.63
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories