tipi Arizona écailles noires

Monochrome tipi Arizona - Black scales

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

KZ27252

Tipi’s van Nobodinoz (43)

Super leuke tipi met mooie 'black scales'-print! De Arizona tipi van Nobodinoz is perfect om een chill-hoekje te maken in de kinder-, speel- of...

139,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Super leuke tipi met mooie 'black scales'-print! De Arizona tipi van Nobodinoz is perfect om een chill-hoekje te maken in de kinder-, speel- of woonkamer. Ideaal om te spelen, een boek te lezen of zelfs een dutje doen.
Om het loungen extra zacht te maken, passen de Apache speelmatten van Nobodinoz perfect in de tipi. Mix 'n match met de kussens van dit Spaanse merk voor een extra hip effect!

Gemaakt uit katoen, verpakt in een zak met zes houten stokken.
Formaat: 178 cm (gesloten); 150x128 cm (open).

Opgelet: dit product kan enkel binnen de Europese Unie verstuurd worden omwille van zijn formaat.


CollectieHorizon collection
TypeTipi's/Speelhuisjes
Nobodinoz printsBlack scales
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1281501283
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament.     Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!
Collectie Tipi’s van Nobodinoz
Inspiratie en stories