Mooi Magneti'book - 4 seizoenen

Magnetisch puzzel met 115 magneten en 4 kaarten

Staat: Nieuw product

Janod

JS431

Klaar om de seizoenen te trotseren? Dit populair spel bestaat uit een soort van boek dat je kan openzetten en kaarten met prachtige taferelen dat je kan nabootsen met de vele schattige magneten.

Erg leuk om samen of op je eentje te spelen. En verkrijgbaar in verschillende te gekke uitvoeringen. Heb jij een favoriet?

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02721

SamenstellingenKarton
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken
Korting- 40 %

Educatief magnetisch spel van Janod uit stevig karton in het seizoenen-thema. Eens het 'boek' wordt geopend kan je aan de slag gaan op de taferelen op de bijgevoegde kaarten na te maken met de magneetjes. Ideaal spel om kinderen hun concentratie en creativiteit te oefenen.

Leeftijd: 3 - 8 jaar
Aantal stukjes: 115 magneten + 4 kaarten
Materiaal: karton
Afmetingen doos: 19 x 4 x 26 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.74
  • Door Anonymous A.
  •  de 10/01/2022
super leuke set, mooi afgewerkt heel veel stukjes en puzzels waar je uren mee kunt spelen.
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.