omkeerbaar zonnehoedje Flamingo

Mooi omkeerbaar zonnehoedje Flamingo

Staat: Nieuw product

Lässig

Lässig: Splash & Fun (48)

Een zonnehoed = dé musthave voor een geslaagde zomer. Met dit leuk exemplaar van Lässig is je kleine zonneklopper helemaal klaar om buiten te spelen.

Dankzij het UV-beschermd materiaal zit je helemaal goed maar vergeet niet je kleintje altijd goed in te smeren zo kan de pret nooit niet stuk.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1431005818-18

CollectieSplash & fun
TypeZonnehoedjes
KleurRoze

Hip, omkeerbaar zomerhoedje: kies zelf tussen het zacht roze of de gekke flamingo's... of wissel af en maak elke uitstap naar buiten extra leuk. Dit zonnehoedje is voorzien van handige touwtjes zodat het blijft zitten en niet kan wegwaaien tijdens het spelen of zwemmen. Het UV-beschermend materiaal met een factor 50+ biedt goede bescherming maar vergeet niet je kleine hartendief ook voor de rest regelmatig in te smeren tegen de leuke maar schadelijke zon.

Leuk in combinatie met de hippe zwemluier in dezelfde print.

Verkrijgbaar in verschillende maten van 0 tot 36 maand

Materiaal 100% polyester

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van übercoole tassen en leuke strand- en zomerkledij is het oogverblindende resultaat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.190.330.010.05
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Lässig: Splash & Fun
Inspiratie en stories