Mooi opvouwbaar maxi krat - Lime cream

Staat: Nieuw product

Aykasa

LLM134

Welcome to my jungle (191)

Mooi en stevig extra groot opbergkrat in zacht lime groen. Opgeruimd staat netjes kan je echt wel letterlijk nemen dankzij de populaire AY-kasa opbergkratjes.

Het Maxi opbergkrat is groot genoeg voor knuffels, blokken of boeken maar is ook makkelijk om in de living of elders in huis te gebruiken. Kies snel jouw favoriete kleurtjes, maar wees gewaarschuwd: ze zijn stuk voor stuk even leuk!

28,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

FormatenMaxi
TypeOpbergers
KleurGroen

Het Maxi AY-kasa opbergkrat Lime Cream is er voor het echte opruimwerk. Net zoals zijn kleine broertjes opplooibaar, stapelbaar en verkrijgbaar in een hele waaier van leuke kleurtjes. Dit ruime opbergbak is gemaakt uit gerecycleerd materiaal en komt goed van pas in elk huis, het wordt zelfs nog leuker als je kleurtjes gaat combineren. Heb jij al een favoriet?

Materiaal: alle AY-kasa kratjes zijn gemaakt uit 100% gerecycleerd PP materiaal

Afmetingen: buitenkant 60 x 40 x 22 cm / binnenkant: 57 x 37 x 21 cm / capaciteit 44 liter

Laadvermogen: maximum 22 kg

Gebruiksadvies: alle panelen zijn apart verwijderbaar en afwasbaar

Herkomst: gemaakt in Turkije

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
406042.185
AY-kasa - Maak het leven van elke dag leuker en praktischer met deze hippe opvouwbare kratjes, speciaal ontworpen voor spulletjes te organiseren en op te bergen in stijl. Ze komen in een hele reeks fantastische kleurtjes die je makkelijk kan combineren en 3 formaten zodat er altijd wel een kartje is voor jouw opruimprobleem. Leuk detail: deze kratjes uit Turkije passen ook in elkaar: de mini per 2 in de midi en de midi per 2 in de maxi. Duurzame manier van opbergen en organiseren De kratjes kan je makkelijk opvouwen wanneer je ze niet gebruikt en nemen een minimum aan ruimte in beslag. Ze zijn gemaakt van PP-kunststof en zijn voedselveilig . Het PP-plastic is heel gemakkelijk te recycleren en heeft daarom een fijne ecologische voetafdruk . Het is onderhoudsvrij, zeer duurzaam en kan vele, vele jaren worden gebruikt.
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories