badcape - grey

Mooie badcape - grey

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM022

Laat ze maar plonsen. Want jij staat klaar met deze grijze, luxueuse en dikke badhanddoek met kap van Cam Cam om ze lekker warm in te wikkelen als ze uit het water komen.

Deze super handige badcape is van uitstekende kwaliteit en heeft het bekende Cam Cam golfpatroon waardoor hij er niet alleen uniek uitziet maar ook nog eens lekker snel droogt.

33,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 630.02

KleurGrijs
TypeBadcapes

Deze multifunctionele grijze badcape met kap van CamCam is ideaal voor in het zwembad, op het strand of gewoon voor thuis na een lekker badje. Verkrijgbaar in 3 verschillende zachte kleuren.

Geschikt voor kindjes van 0 tot 2 jaar.

Afmetingen: 80 x 80 cm

Materiaal: 100% biologisch katoen en GOTS-gecertificeerd.

Wasadvies: wassen op 30°C, niet geschikt voor de droogtrommel

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.260.030.260.4
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.