Mooie brooddoos - Paard

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC124

Huppel naar tafel met deze prachtige paard brooddoos van A Little Lovely Company, helemaal op maat van kleine paardenfans en met een bijpassende gouden rekker die de doos mooi samenhoudt.

Natuurlijk hebben we ook een bijpassende drinkfles en rugzakje om het plaatje helemaal compleet te maken.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SBLHPI11

CollectieBack to school
TypeBrooddozen
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurPaarden

Lunchen wordt een feestje met deze paarden brooddoos, een ontwerp van het Nederlandse A Little lovely Company. De lunchtrommel is precies groot genoeg voor de lunch, fruit, groente en/of een ander middagsnackje. Met het handige elastiek blijft de box goed dicht. O zo lovely met de mooie opdruk van een paard en een extra stickervel met paarden stickers om ook nog andere dingen te versieren.

Leuke tip: Ben je fan van paarden? Combineer de lunch box dan met de drinkfles paard en stop alles in de lovely paarden rugzak.

Afmetingen: 18 x 12 x 6 cm

Inhoud: 850 ml

Materiaal: PP

Gebruiksadvies: enkel handwas, niet geschikt voor de afwasmachine en magnetron

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !