Mooie draaiende muziekmobiel - Le Voyage d'Olga

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO134

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (26)

Zachte kleuren, rustgevende muziek en leuke figuren om te bewonderen. Hang deze magische muziekmobiel boven het park of wiegje van je kleine lieveling en laat de karakters van le voyage d'olga ronddansen op een rustgevende melodie.

84,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714056

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeMuziekmobielen
Leeftijdvanaf de geboorte

Schattige muziekmobiel Le Voyage d'olga uit hout en rondvliegende ganzen en draaiende sterren om je ogen uit te kijken. Je kan de mobiel laten draaien op een rustgevende melodie. Komt in een mooie geschenkdoos, handig om cadeau te doen.

Afmetingen: 35 cm diameter x 65 cm hoog
Materiaal: katoen, polyester, elastaan, plastic

_

Zie je in de verte, daar midden in de savanne, een leeuw, een giraf en olifant? Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Moulin Roty newborn collectie Sous mon baobob helemaal tot leven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories