Mooie en complete schrijfset - Marie

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ747

Lovely Papers by Djeco (11)

In dit koffertje zit alles om de mooiste briefjes en schrijfsels te maken. Leuk als cadeau voor jezelf of iemand die van mooie papierwaren houdt en waarvoor het allemaal wat creatiever mag.

Naar wie ga jij je eerste briefje schrijven?

25,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03503

CollectieLovely paper
TypePapierwaren
Leeftijdvanaf 6 jaar

Koffertje Marie is een kleurrijke schrijfset van Djeco in een mooie stevige doos. In de oranje door ontworpen door Marie Desbons zitten: 10 kaarten, 6 stickersblaadjes met prachtige stickers, 6 kalkeerstickers, 1 grote notebook met lijntjes, 2 kleine schriftjes met lijntjes, 1 rol maskingtape, 10 unieke enveloppen met prints, 1 potlood en 6 boekenwijzers. Allemaal in hetzelfde thema en toch uniek.

Een fijn geschenk om te geven en te krijgen!

Afmetingen: 22,5 x 18 x 6 cm
Materiaal: papier en karton
Ontwerp: Marie Desbons

_

Mooie illustraties zijn al jarenlang de sterkte van DJECO, de Lovely Papers collectie is een logisch gevolg. Een collectie vol verfijnde papierwaren en leuke hebbedingen, van notitieboekjes om grootste geheimen in te schrijven tot schrijfwaren, pennen, pennenzakken, juwelen en ... Laat jezelf meenemen in een fantasierijke wereld vol magie met deze fijne collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Lovely Papers by Djeco
Inspiratie en stories