Houten liniaal - Martyna

Mooie houten liniaal - Martyna

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ621

Lijntjes trekken is nooit zo tof geweest met deze leuke liniaal uit de Lovely Paper collectie. Illustrator Martyna Zoltaszek maakt de reken- en tekenles helemaal vrolijk met deze prachtige tijger in de bloementuin.

Lineaal meet tot 15 cm.

3,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03541

CollectieLovely paper
TypeSchrijfbenodigdheden

Toffe meetlat met een tijger in de bloementuin. Leuke aanwinst voor op het bureau.

Ontwerper: Martyna Zoltaszek
Afmetingen: 16 x 5 cm

Lovely Paper is een Djeco collectie met papierwaren en kleine geschenkjes die stuk voor stuk versierd zijn met mooie en fijne illustraties. Het idee is dat je altijd en overal kan schetsen, doodlen, tekenen, verhalen vertellen, kostbare herinneringen verzamelen. Met Lovely Paper heb je altijd alles bij de hand om je creatieve ziel op papier te zetten: schriftjes, notitieboekjes, geheime dagboeken, etuis, gummetjes, stickers, masking tape, ... Kortom alles om je dag op te vrolijken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!