Mooie mobiel Rainbow - mustard

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM139

Rainbowlove (135)

Een regenboog in huis, daar kan je toch niet anders dan blij van worden. Waar zou jij deze magische mobiel ophangen, je kleintje zal er in ieder geval keer op keer geboeid naar kijken.

Bovendien staat hij ook leuk als je kindjes groter zijn. De mosterdgele kleur maakt het plaatje compleet!

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 982.29

TypeMobielen
KleurGeel

Handgemaakte Cam Cam regenboog mobiel Mustard met regendruppels uit vilt. Een toffe aanwinst voor de kinderkamer of boven de commode. Dankzij de lus geef je hem snel een plekje. De mobiel komt in een mooie doos waardoor je de hem ook perfect cadeau kan geven.

Materiaal: 100% organisch katoen en vilt
Afmetingen: 29 x 18 x 2 cm

Cam Cam Copenhagen maakt tijdloos en poëtisch design textiel voor kleintjes en hun ouders. Traditioneel en hedendaags design worden gecombineerd om producten te creëren die duurzaam zijn en met veel plezier door verschillende generaties gebruikt kunnen worden. Cam Cam Copenhagen gelooft dat hun producten sereen en harmonieus moeten zijn als contrast voor het drukke alledaagse leven vol afleidingen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
253450.255
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories