Muziekdoos peacock mustard

Mooie muziekdoos Peacock mustard

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM101

Geef deze wondermooie muziekmobiel uit organisch katoen een plaatsje bij je thuis en de kamer krijgt meteen een unieke en stijlvolle toets.

Ook boven de verzorgingstafel kan hij vrolijk ronddansen en als je aan de houten ring trekt zingt deze pauw een rustgevend slaapliedje voor je kleinste schattebout.

48,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1012.B29

TypeMuziekmobielen
KleurGeel

Mosterdgele muziek mobiel in de vorm van een statige pauw uit organisch katoen van Cam Cam, verspreid een zachte melodie door de kinderkamer en komt verpakt in een mooie doos zodat het ook leuk is om cadeau te doen.

Afmetingen: 29 x 22 x 10 cm - ring 5,5 cm diameter

Materiaal: gemaakt van organisch katoen met een vulling van Oeko-tex standaard polyester - draagt het OCS-label - houten ring uit esdoornhout

Melodie: Lullaby

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2328.580.295
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.