Mooie rieten poppenwagen

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP282

Droom weg naar je eigen kindertijd met deze wondermooie poppenwagen van Fabelab. Hand gevlochten, voorzien van een houten handvat en houten wieltjes.

Dankzij de oud roze bekleding in mauve aan de binnenkant van deze wandelwagen zitten alle poppen goed beschut. Een perfect aanwinst voor leuke rollenspelletjes en fantasierijk spelen.

120,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-2006237832

TypePoppenaccessoires
KleurRoze

Knap rieten poppenwagen met vintage look van het Deense Fabelab. Deze met de hand gevlochten poppenwandelwagen is afgewerkt met een roze voering, staat op een houten onderstel met houten wieltjes en is gemaakt om binnenshuis mee te spelen. De Fabelab poppen passen er perfect in. Een wondermooi geschenk waar elke mini poppenouder van droomt!

Materiaal: 100% ongebleekt wilgenhout - voering 100% organisch katoen

Afmetingen: 60 x 27 x 53 cm 

Gebruiksadvies: proper maken met een vochtige doek

_

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!