Mooie set met oldskool briefpapier - Misa

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ637

Brieven schrijven is een echte kunst. Schrijf vanaf nu je brieven in stijl met deze prachtig geïllustreerde set oldskool briefpapier van Djeco.
Het briefpapier en bijpassende enveloppen zijn versierd met een mooi meisje met bloemen en vlinders. Nu nog een postzegel erop en versturen maar!

6,90 €

4,14 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03601

CollectieLovely paper
TypePapierwaren
Leeftijdvanaf 6 jaar
STOP/FINISTOP

De set bevat 24 geïllustreerde vellen (13,2 cm x 9,5 cm) en 12 enveloppen (11,7 cm x 4 cm).
Afmetingen etui: 15 cm x 19,5 cm x 1,3 cm
Design: Seng Soun Ratanavanh

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lovely Paper is een Djeco collectie met papierwaren en kleine geschenkjes die stuk voor stuk versierd zijn met mooie en fijne illustraties. Het idee is dat je altijd en overal kan schetsen, doodlen, tekenen, verhalen vertellen, kostbare herinneringen verzamelen. Met Lovely Paper heb je altijd alles bij de hand om je creatieve ziel op papier te zetten: schriftjes, notitieboekjes, geheime dagboeken, etuis, gummetjes, stickers, masking tape, ... Kortom alles om je dag op te vrolijken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 17/07/2020
mooi kadootje voor in de geheime verrassingslade van moeder eekhoorn
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!