Multi Neon Twisted kaarsjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR557

Alles voor een regenboog feestje (77)

Deze set gedraaide neonkaarsen ademt feest uit! Ze komen in de meest heldere en mooie kleuren en passen perfect op elke speciale feesttaart of zelfgebakken cupcakes.

Elk pakje bevat zestien kaarsen, in acht prachtige kleuren. Vergeet geen wens te doen als je ze uitblaast!

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 201735

TypeKaarsjes
KleurMeerkleurig

Multi Neon Twisted kaarsjes van Meri Meri komen in mooie regenboogkleurtjes en zijn ideaal voor elk feestthema van regenboogfeestje tot een zomers verjaardagsfeest.

Inhoud: 16 gedraaide, lange kaarsjes in 8 verschillende kleuren. Inclusief plastic houders

Afmetingen: elk verjaardagskaarsje is 14,6 cm lang

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een regenboog feestje
Inspiratie en stories