Set van 12 Bibs loops chocolate & blush & dark oak

Multifunctionele set van 12 Bibs loops - Chocolate, blush & dark oak

Staat: Nieuw product

BIBS

MLU049

Gewoon aan elkaar maken en spelen maar!

Maar ook ideaal om een knuffel of speeltje aan te hangen of een tutje in hoogste nood terwijl jullie onderweg zijn met de buggy, draagmand of in de auto. Deze set ringen - in 3 stijlvolle tinten - is reuze handig met een kleintje in huis en kan op verschillende manieren gebruikt worden.

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

KleurBruin
TypeLoops

Multifunctionele set van 12 Chocolate, blush & dark oak Bibs loops, deze set ringen in 3 verschillende kleuren kan je aan elkaar vast maken om een lange ketting te maken. Ideaal voor onderweg, in de buggy of draagmand. De loops zijn makkelijk vast te nemen door kleine handjes, je kan er een knuffel aan vastmaken zodat deze niet op de grond kan vallen. Je kan de ringen gebruiken als wagenspanner of om een tetradoek tegen de zon op zijn plaats te houden. Ze komen goed van pas als speelgoed voor je kleintje, zijn licht en makkelijk proper te houden.

Plus: je kleintje mag er naar hartenlust op bijten bij doorkomende tandjes, de BIBS Loops zijn gemaakt van BPA, PCV en ftalaten-vrij materiaal. Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, je kan ook verschillende sets combineren om een langere ketting te maken.

Leeftijd: van 0 - 3 jaar

Materiaal: BPA, PVC en ftalatenvrije kunststof

Herkomst: ontworpen en geproduceerd in Denemarken

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18580.05