Musketier set - Richard

Stoere verkleedoutfit voor musketiers vanaf 4 jaar

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (124)

Aramis, Athos of Porthos, welke musketier wil jij zijn? Deze mooie outfit heeft een chique kanten kraag en mouwen. Met een stoer rood kruis op de borst. Kinderen kunnen deze kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en daardoor goed wasbaar.

44,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100621 *

PersonageRidder
TypeVerkleedkostuums
KleurBlauw

Aramis, Athos of Porthos, welke musketier wil jij zijn? Deze mooie outfit heeft een chique kanten kraag en mouwen. Met een stoer rood kruis op de borst. Kinderen kunnen deze kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en daardoor goed wasbaar. Geschikt voor kids van 4 tot 7 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories