Musthave dagboek voor grote en kleine herinneringen

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ40599

auteur Elma Van Vliet (4)

Me-time voor mama ! Schrijven kan enorm deugd doen en hoe heerlijk is het niet om later dagboeken opnieuw te lezen en dingetjes te ondekken die je compleet vergeten was. Met de behulp van dit invuldagboek kan iedereen aan de slag ! Absolute me-time musthave!

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000353774

Leg herinneringen vast met dit geweldige dagboek van Elma van Vliet!

Dit dagboek is voor jezelf.

Geluk zit vaak niet in de grote mijlpalen, maar in de kleine gebeurtenissen in het dagelijks leven. Met Dagboek voor grote en kleine herinneringen kun je nu al die verhalen en herinneringen vastleggen in één mooi boek. Om je te helpen bij het schrijven zijn de boeken gevuld met inspirerende vragen. 

Uitvoering: gebonden. ISBN 9789000353774. 208 pagina's.

Over de auteur

Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Zij gelooft dat communicatie een van de belangrijkste dingen is in deze tijd waarin iedereen het altijd druk heeft. We werken veel en hebben soms weinig tijd voor de dingen en mensen die echt belangrijk voor ons zijn. Elma heeft wereldwijd al meer dan 3 miljoen boeken verkocht.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.0150.2050.1450.44
  • Door Anonymous A.
  •  de 11/06/2020
Besteld voor baby van collega. Kan daarom product niet beoordelen.
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie auteur Elma Van Vliet
Inspiratie en stories