Muziekmobiel - Pomme des bois

Houten muziekmobiel met kersen, bloemen en wilde appels

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO367

Pomme des Bois de Moulin Roty (20)

Deze prachtige muziekmobiel helpt jouw kleintje snel op weg naar dromenland. De kleurrijke figuurtjes zijn een streling voor het oog en zacht voor de huid van jouw baby.

Combineer met de andere leuke spulletjes uit de Pomme des Bois-collectie van Moulin Roty.

84,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 675056

CollectiePomme des Bois
TypeMobielen
Leeftijdvanaf de geboorte

Houten muziekmobiel met kersen, bloemen en wilde appels van Moulin Roty geeft een schattige show voor baby's zodat ze kunnen vertrekken naar dromenland. Het mobieltje heeft allerlei kleurrijke schatten om naar te kijken en een zoete melodie om naar te luisteren voor het slapengaan.

Deze muziekmobiel komt uit de Pomme des Bois-collectie. Deze collectie staat voor een vrolijke wereld vol met vreugde van het ontdekken. De combinatie van natuurlijk katoen met de kleuren van kreupelhout zorgen voor een tedere collectie vol spontaniteit.

Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen: 65 cm
Materiaal: katoen, polyester & beukenhout - OEKO-TEX® gecertificeerd
Wasadvies: oppervlakte afwasbaar met een vochtige spons - niet in de droogkast

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Pomme des Bois de Moulin Roty
Inspiratie en stories