Muziektafel Sunshine

Trommel, cimbaal en xylofoon op een leuke muziektafel

Staat: Nieuw product

Janod

JS514

Laten we muziek maken!

Met deze houten muziektafel kunnen kleine muzikanten vanaf 12 maanden kennis maken met muziek en geluiden.

28,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07616

TypeMuzieksets
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 1 jaar

Deze leuke Sunshine muziektafel van JANOD is compact en gemakkelijk te gebruiken en heeft 3 muzikale zones: een trommel, cimbaal, een metalen xylofoon en 2 stokken om plezier mee te hebben.

Het is een leuke en kleurrijke ondersteuning voor urenlang muzikaal experimenteren.

Dit mooie houten speelgoed staat ook leuk in de kinderkamer.

Afmetingen: 40 x 24,9 x 17 cm
Materiaal: hout, metaal
Leeftijd: vanaf 1 jaar

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoedmerk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.