Natuurlijke zwangerschapscrème - 50 ml

Staat: Nieuw product

Naty

NY036

Verzorg je huid extra als je buikje langzaam maar zeker elke dag groter wordt. Breng de crème in cirkelvormige bewegingen aan, beginnend met de onderkant van je buik, naar omhoog. Voor een intensief hydraterende werking kun je de crème combineren met de Eco by Naty-zwangerschapsolie.

6,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Onze Eco by Naty biologische zwangerschapscrème is een pure, botanische vochtinbrenger die speciaal is samengesteld voor de groeiende buiken van moeders-in-spé. Deze eco-crème hydradeert de huid en verlicht jeuk die veroorzaakt wordt door uitdroging en uitrekking van de huid. Kan ook op borsten en billen gebruikt worden. Deze folaatrijke crème is ontwikkeld om de regeneratieve krachten van de huid te stimuleren en tegelijkertijd de huid soepel en gevoed te houden gedurende alle stadia van de zwangerschap.

Belangrijke actieve ingrediënten zijn onder meer olijfolie (olea europaea fruit), zonnebloemolie (helianthus annus seed) en sheaboter (butyrosperimum parkii) vanwege hun vochtopwekkende eigenschappen. Shea boter wordt met name aanbevolen voor droge en jeukende huid, omdat het een verzachtend effect heeft. Succulente erwten (pisum sativum) extract zorgt voor stevigheid, langdurige hydratatie en elasticiteit van de huid en heeft ook een anti-aging, anti-elastase, anti-collagenase effect. Het bestrijdt vrije radicalen en geeft de huid een stralend, gezond uiterlijk.

We houden van rozemarijn (blad van rosmarinus officials) vanwege de antioxiderende eigenschappen die helpen om de integriteit van de huid te behouden. Geurloze, rijke en voedende crème die je huid soepel, gezond en stralend houdt.

____

Naty is terecht trots op de erkenning die hun luiers, verzorgingsproducten en reinigingsdoekjes krijgen. De concurrentie mag dan groot zijn, hun producten bewijzen elk jaar weer dat ze voor niemand bang hoeven zijn. Als leverancier van de beste ‘groene’ luiers ter wereld maken ze hun slogan “Kies groen zonder in te leveren op kwaliteit” meer dan waar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.06
  • Door K. B.
  •  de 11/06/2020
Besteld voor baby van collega. Kan daarom product niet beoordelen.
Naty - Met dit Zweeds merk kies je groen zonder in te boeten op kwaliteit. Naty is een toonaangevend innovatief eco-bedrijf en hun filosofie is duidelijk: ze willen overal ter wereld milieuvriendelijke verzorgingsproducten bieden voor zowel moeder als kind. Meer dan 20 jaar geleden opgericht door Marlene Sandberg, moeder van twee jongens en bedrijfsjuriste. Zoals vele mama's een bezige bij, maar wel eentje met een ontluikend gevoel van milieubewustzijn. "Net als veel mensen van mijn generatie werd ik steeds milieubewuster,” aldus Marlene. “Tegelijkertijd had ik een druk leven en ik zag het wassen van luiers niet in dat schema passen.” Het was in die tijd dat Marlene een krantenartikel las wat ging over de schadelijke effecten van wegwerpluiers op het Zweedse milieu. Elke Zweedse baby was gemiddeld verantwoordelijk voor een halve ton vuile luiers per jaar. Dus de luiers bleven zich opstapelen, mede als gevolg van het materiaal dat gebruikt werd in de traditionele wegwerpluiers. Na vijf jaren van hard werken, onderzoek en ontwikkeling, richtte Marlene Naty by Nature Babycare op en lanceerde ze de meest milieuvriendelijke wegwerpluier op de markt. Dit werd gevolgd door de lancering van een lijn van babyverzorgingsproducten variërend van huidverzorging en doekjes, tot luiers en pull-on broekjes. Naty by Nature Babycare eco luiers is de absolute nummer één en het groene alternatief als het gaat om wegwerpluiers. Ze proberen zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken in hun ecologische luiers en blijven hier na 20 jaar nog steeds in evolueren. Ze willen de schadelijke gevolgen voor het milieu verminderen en nemen geen genoegen met de gulden middenweg. Hun concurrentie bestaat veelal uit veel grotere bedrijven maar toch blijven zij, en wij, geloven in hun visie, in hun producten en in u.