Neon stijl lamp dimmer

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC094

Deze dimmer is geschikt voor alle neon stijl lampen van a Little Lovely Company en koppel je heel gemakkelijk tussen jouw neonlamp en de adapter.

Handig: met de dimmer kun je je neonlamp ook aan/uit zetten.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NEDISW26

CollectieLittle Lovely Lights
TypeLamp-accessoires
KleurWit

Zorg voor een beetje extra sfeer in jouw woonkamer of slaapkamer met deze handige neon stijl lamp dimmer. Door te draaien aan de dimmer, kun je de neon op elke door jou gewenste lichtsterkte zetten. Dus ook heel zacht en sfeervol voor in de avonden, in plaats van de stoere felle neon sterkte!

Lengte: 30 cm
Materiaal: plastic
Uitsluitend geschikt voor originele neon stijl lampen van A Little Lovely Company.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5.54.510.50.05
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !