No nonsense boek - Ik word papa

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN118

Mama Baas (22)

Ook papa's hebben zenuwen als ze vader worden. Het is een mix van blijdschap, zenuwen, spanning en een beetje niet weten waar eerst aan te beginnen.

Om deze papa's in spe te helpen is er dit geestig no nonsens hulpboekje vol grappige weetjes en leuke tips om toekomstige vaders klaar te stomen voor het vaderschap. Een leuke cadeautip voor je man, vriend, broer, neef, ...

15,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401458030

Van 'help, ben ik hier wel klaar voor?' tot 'yes, eindelijk...' Daddy rocks! Dit no-nonsense hulpboekje van Mama Baas staat vol grappige weetjes, originele tips en inspiratie voor wie vader wordt. 

Leuk weetje: er is ook een Help, ik word mama en Help, ik word oma-versie van dit toffe zelfhulpboekje.

 
Auteur: Lore de Vilder & Mama Baas
Illustraties: Emma Thyssen
Uitvoering: Hardback
Aantal pagina's: 96
Afmetingen: 22 x 18 cm
Verschijningsdatum: 28/05/2019
EAN: 9789401458030
Uitgever: Lannoo
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
221180.38
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie Mama Baas
Inspiratie en stories