Notitieboekje - Rainbow girl

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS130

Rainbowlove (164)

Kleine schrijfsels, grote geheimen: dit Rainbow Girl schriftje is ideaal om dingen in op te schrijven of mooie tekeningen in te maken.

Een mooie cover en veel pagina's met lijntjes, meer heb je niet nodig. Alhoewel: er zit ook een stickervel bij met 12 stickers in dezelfde kleuren en tekeningen als de cover. Dat maakt het echt wel af!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NB03

SamenstellingenPapier
TypePapierwaren
KleurMeerkleurig

Schattig notitieboekje Rainbow Girl van Petit Monkey met tekeningen van Suzy Ultman voor- en achteraan. Dit klein schriftje heeft 192 pagina's met lijntjes en binnenin zit een roos lintje dat je als bladwijzer kan gebruiken. Alsof dat allemaal al niet heel leuk is zit er ook nog eens als verrassing een stickervel achteraan met 12 stickertjes in hetzelfde design als de cover. Leuk om cadeau te doen of voor jezelf te houden.

Bijpassende masking tape van Petit Monkey vind je hier.

Afmetingen: 18 x 12.8 x 1,3 cm

_

Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt het Nederlandse merk Petit Monkey telkens weer een fantasierijke collectie leuke accessoires en hebbedingen voor kinderen. Hun producten zijn steeds versierd met prachtige tekeningen van verschillende illustratoren van over heel de wereld.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.283
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories