Notitieboekje - Teatime

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS132

Soms hebben kinderen niet meer nodig dan een mooi boekje om hun hele wereld in kwijt te kunnen. Ze kunnen er in tekenen, het als dagboek gebruiken of gewoon hun schrijfsels in kwijt.

Dit A5 schriftje met lijntjes is wondermooi geïllustreerd door Suzy Ultman en als kers op de taart zit er ook een stickervel bij met stickers in dezelfde kleuren en tekeningen als de cover.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NB01

SamenstellingenPapier
TypePapierwaren
KleurPaars

Knap A5 notitieboekje Rainbow van Petit Monkey om al je ideeën en geheimen in op te schrijven. Dit schriftje heeft 192 pagina's met lijntjes en een heel mooie hard cover met embossed illustraties. Je kan het boekje sluiten met een elastiek en binnenin zit een lintje zodat je meteen naar de juiste pagina kan. Alsof dat allemaal al niet heel leuk is zit er ook nog eens als verrassing een stickervel achteraan met 19 mooi stickers in hetzelfde design als de cover.

Bijpassend masking tape vind je hier.

Afmetingen: A5 - 14,8 x 21 cm

_

Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt het Nederlandse merk Petit Monkey telkens weer een fantasierijke collectie leuke accessoires en hebbedingen voor kinderen. Hun producten zijn steeds versierd met prachtige tekeningen van verschillende illustratoren van over heel de wereld.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.454
Petit Monkey - Ontdek een kleurrijke en illustratieve kinderwereld met de unieke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids van Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou). Met een passie voor design en een focus op fantasie, brengt dit Nederlandse merk een prachtige selectie van dessins en prints in samenwerking met bekende illustratoren die tot de verbeelding spreken en garant staan voor vreugde bij groot en klein. Fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids Bij Petit Monkey draait alles om het creëren van een betoverende en speelse omgeving voor kinderen. Of het nu gaat om woonaccessoires die de verbeelding prikkelen, kleurrijk tafelgerei dat maaltijden leuk maakt, of schattige nesting dolls  om mee te spelen, de producten van Petit Monkey zorgen meteen voor een glimlach op het gezicht van zowel kinderen als volwassenen. Samenwerking met bekende illustratoren: ontdek de magie van de dessins en prints Wat Petit Monkey echt bijzonder maakt, is de samenwerking met bekende illustratoren . Met oog voor detail en een ongeëvenaard gevoel voor stijl, brengen zij de collectie tot leven met hun unieke dessins en prints. Elke illustratie vertelt zijn eigen verhaal en stimuleert de fantasie van kinderen, waardoor ze worden meegenomen op avontuurlijke reizen in hun eigen verbeelding. Vrolijk je huis op met onze diverse en creatieve collectie De collectie van Petit Monkey omvat een breed scala aan producten die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden. Van kleurrijke accessoires die de kinderkamer opvrolijken, tot duurzaam tafelgerei dat maaltijden gezellig maakt en tegelijkertijd kindvriendelijk is. En wat dacht je van de schattige nesting dolls die perfect zijn voor kleine handjes om mee te spelen en te ontdekken? Elk product van Petit Monkey is zorgvuldig ontworpen en gemaakt met aandacht voor kwaliteit en veiligheid, zodat ouders met een gerust hart kunnen genieten van de producten van Petit Monkey. Ervaar de magie van Petit Monkey in huis Kom en ontdek de kleurrijke wereld van Petit Monkey en breng een vleugje vreugde en verbeelding in het leven van je kleintje. Blader door deze collectie en laat je betoveren door de prachtige dessins en prints die garant staan voor een glimlach op het gezicht van zowel kinderen als volwassenen. Ontdek ze hier en maak van jouw huis een echt speelparadijs met de unieke woonaccessoires en hebbedingen van Petit Monkey!