Notitieboekje - Teatime

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS132

Soms hebben kinderen niet meer nodig dan een mooi boekje om hun hele wereld in kwijt te kunnen. Ze kunnen er in tekenen, het als dagboek gebruiken of gewoon hun schrijfsels in kwijt.

Dit A5 schriftje met lijntjes is wondermooi geïllustreerd door Suzy Ultman en als kers op de taart zit er ook een stickervel bij met stickers in dezelfde kleuren en tekeningen als de cover.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NB01

SamenstellingenPapier
TypePapierwaren
KleurPaars

Knap A5 notitieboekje Rainbow van Petit Monkey om al je ideeën en geheimen in op te schrijven. Dit schriftje heeft 192 pagina's met lijntjes en een heel mooie hard cover met embossed illustraties. Je kan het boekje sluiten met een elastiek en binnenin zit een lintje zodat je meteen naar de juiste pagina kan. Alsof dat allemaal al niet heel leuk is zit er ook nog eens als verrassing een stickervel achteraan met 19 mooi stickers in hetzelfde design als de cover.

Bijpassend masking tape vind je hier.

Afmetingen: A5 - 14,8 x 21 cm

_

Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt het Nederlandse merk Petit Monkey telkens weer een fantasierijke collectie leuke accessoires en hebbedingen voor kinderen. Hun producten zijn steeds versierd met prachtige tekeningen van verschillende illustratoren van over heel de wereld.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.454
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!