Nuka tas - Hunter green & sandy mix

Duurzame totebag in groen en beige

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD2253

Naar het strand met LIEWOOD (232)

Dit is een herbruikbare mesh bag met heel wat functionaliteiten. Fijn om mee naar de winkel te nemen of mee te spelen in het rollenspel maar ook handig voor je strandspeelgoed mee te nemen naar de speeltuin of op vakantie.

11,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13086 7369

CollectieNuka
TypeTassen
PrintsHunter green
KleurGroen
Korting- 40 %

Nuka tas Hunter Green & Sandy Mix is een hippe totebag die je makkelijk mee naar de winkel kan nemen als duurzame boodschappentas en waar heel veel spulletjes in passen op andere momenten, ook fijn om mee naar het strand of park te nemen tijdens de zomer. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Afmetingen: 50 x 45 cm - lengte handvaten: 70 cm
Materiaal: 100% organisch katoen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar het strand met LIEWOOD
Inspiratie en stories