Nutcase Fietsbel - Everest - Large

Kwalitatieve metalen fietsbel voor op je fiets met uniek Nutcase design

Staat: Nieuw product

Nutcase

OY395

Een cool en uniek design. Topkwaliteit en net wat je nodig hebt om op je fiets te kruipen en dapper snelheid te maken. Tring, ringering, laat iedereen weten dat je eraan komt dankzij deze metalen fietsaccessoire van het geweldige Nutcase.

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NBL4-2443

TypeFietsbellen
KleurGeel
Korting- 40 %

Grote fietsbel Everest Large is een design van Nutcase. Makkelijk te monteren en ideaal om nooit onopgemerkt voorbij te fietsen. Match je graag, bekijk dan zeker de bijpassende Everest Street Fietshelm met hetzelfde design.

Materiaal: metaal en kunststof

_

Als je op zoek gaat naar een goede, veilige én leuke fietshelm voor je baby, kleuter, kind of jezelf kom je al snel bij NUTCASE uit. Zij maken helmen die je wél graag wil dragen dragen. Maar hebben ook een fijne lijn fietsaccessoires zoals fietsbellen. Waar je ook woont, hoe oud je ook bent of op wat voor soort fiets je rijdt, of je nu voor het eerst een ritje maakt op je loopfiets of elke dag door de stad cruised.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Helmen saai en vervelend? Dat is buiten  NUTCASE  gerekend. Als je op zoek gaat naar een goede, veilige én leuke fietshelm voor je baby, kleuter, kind of jezelf kom je al snel bij dit heerlijk merk. De 'I love my brain' fietshelmen bieden optimale bescherming en komen in verschillende maten en collecties van Baby Nutty, over My Little Nutty tot de urban Street collectie. De helmen zitten comfortabel en zijn er in tal van designs. Soms zijn het net kleine kunstwerkjes, altijd zijn het eyecatchers die je doen opvallen. Eindelijk een helm die je wél graag wil dragen dragen. Waar je ook woont, hoe oud je ook bent of op wat voor soort fiets je rijdt, of je nu voor het eerst een ritje maakt op je loopfiets of elke dag door de stad cruised. Nutcase heeft een helm die bij je hoofd en bij je ziel past. Don't be a nutcase, wear a NUTCASE!