Oline hoes voor babydoekjes - Tuscany rose

Silconen hoes in licht roze kleur, universeel

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6003

Iedere nieuwe ouder heeft een pak vochtige doekjes in huis, naast de verzorgingstafel liggen of in de luiertas steken.

Met deze roze hoes zorgt Liewood er opnieuw voor dat je baby uitzet net dat tikkeltje mooier wordt. De hoes is universeel en gemaakt uit flexibel siliconen: makkelijk afwasbaar en verkrijgbaar in verschillende trendkleuren.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14818 2074

CollectieOline
TypeHoezen babydoekjes
PrintsTuscany rose
KleurRoze

Oline hoes voor babydoekjes Tuscany Rose van LIEWOOD is een perfecte oplossing om onaantrekkelijke vochtige doekjes op je commode te bewaren. Deze must-have heeft een kleine opening aan de bovenkant, waardoor natte doekjes er perfect doorheen kunnen, zonder afbreuk te doen aan het vochtgehalte.

Materiaal: 100% silicone - BPA vrij
Afmetingen: 11 x 6 x 19 cm
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!