Omkeerbaar Bodyglower hesje Reverse - Blue grey - teens & adults

Staat: Nieuw product

GoFluo

De Reverse body kan je binnenstebuiten dragen. Deze omkeerbare must-have draag je naar wens als marine blauwe bodywarmer of reflecterende vest. Zo kan je fashionably en safe op pad!

Voorzien van hoge kraag. Zowel in de donkerblauwe zijde, als aan de reflecterende zijde vind je zijzakken afgewerkt met een blinde ritssluiting.

89,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Reverse_Blue_grey_XXL

TypeFluo bodies
KleurBlauw
Leeftijdtieners en volwassenen

Uniek Bodyglower hesje Reverse Blue grey voor tieners en volwassenen is een topper uit de Belgische GoFluo collectie. Je kan deze gevoerde body dragen langs beide kanten: donkerblauw en 360° reflecterend. Voorzien van handige zijzakken afgewerkt met een blinde ritssluiting, sluit makkelijk met de rits.

Tip: de GoFluo bodyglowers zijn ontworpen om over een jas te dragen. Je neemt best de maat die je normaal draagt voor jassen en andere bovenkleding. Gebruik je de bodyglowers zonder een jas - bijvoorbeeld tijdens het sporten - neem dan één maatje kleiner.

Materiaal Neon zijde: 100% nylon - Reflecterende zijde: 100% polyester, goedgekeurd volgens de Europese EN1150-normen.

Maat: verkrijgbaar in 6 maten van XS tot XL 

_

Go smart, go safe, Gofluo! Hoewel veiligheid cruciaal is, past een doorsnee fluohesje niet meteen bij een hippe outfit. Dat vond ook Antwerpse modeontwerper Julie Vets, die op zoek was naar fluorescerende én mooie accessoires voor haarzelf en haar kinderen dus ontwierp ze als eerste een modebewuste collectie fluo jasjes, rugzakhoezen en andere fluo-items voor kids, tieners en volwassenen. Met de collectie van GOFLUO ga jij elke dag veilig én good-looking de straat op.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111