Omkeerbare poppenslaapzak - Zoete droom

Staat: Nieuw product

Haba

HAB632

poppen wereld van Haba (61)

In deze zachte poppenslaapzak voelen alle poppen zich thuis. Gewoon de beide klittenbandsluitingen losmaken en de kleine schatten kunnen zich al lekker neervlijen voor een reis naar dromenland.

Je kan deze stoffen slaapzak ook omkeren en switchen tussen het fris roze en de mooie streepjesprint.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305134

CollectiePoppenwereld
TypePoppenaccessoires
Leeftijdvanaf 18 maanden

Omkeerbare stoffen poppenslaapzak Zoete Droom van Haba is een leuk poppenaccessoire voor leuke rollenspelletjes, je pop kan zo lekker warm ingeduffeld naast je in slaap vallen of in haar draagmand of poppenbedje liggen. Dankzij de klittenbandsluiting makkelijk te openen en te sluiten.

Deze slaapzak voor poppen is geschikt voor alle stoffen poppen van HABA

Leeftijd: 18 maanden
Afmetingen: 22 x 36 cm
Materiaal: polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories