Set van 6 melamine bekers - Life is Better in Colors - medium

Onmisbare set van 6 melamine bekers - Life is Better in Colors - medium

Staat: Nieuw product

Rice

RI085

Let's summer met RICE (99)

Just play. Have fun. Enjoy the game. - Michael Jordan

Meer hoeft dat niet te zijn. Gewoon leven, plezier hebben ... en genieten ! Bij Rice draait het allemaal om voluit te leven en te genieten van alledaagse dingen. En met de melamine van Rice kan je dat perfect doen. Sterk en duurzaam, zowel voor gebruik binnen en buiten, melamine maakt eten en drinken plezierig en zorgeloos. Melamine breekt niet snel en brengt vast en zeker kleur in je leven.

25,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MELCU-6MLBCXC

SamenstellingenMelamine
TypeBekers
KleurMeerkleurig

Onmisbare topset van 6 medium RICE bekers in melamine uit de Life is Better in Color-reeks van dit fijn Deens merk, verpakt in een leuke geschenkdoos. Ook beschikbaar met leuke prints en in andere formaten.

Afmetingen bekers: 9 x 9 cm
Materiaal: melamine - voedselveilig & BPA-vrij
Gebruiksadvies: niet geschikt voor de microgolf - mag in de vaatwasser

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
271290.7
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.
Collectie Let's summer met RICE
Inspiratie en stories