Opblaasbare bal - Kawaii ball - Ø 35 cm

Leuk om in het water of buiten te spelen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ910

Mini cadeautjes, maxi pret! (473)

Balletje gooien? Deze grote bal met kleurrijke illustraties is gevuld met grote gouden glitters. Lichtgewicht en gemakkelijk te dragen, het is de ideale metgezel voor buitenspelen of voor plezier in het water.

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ00173

CollectieGames of skills
TypeBuitenspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Opblaasbare bal Kawaii ball van DJECO is een doorzichtige speelbal voor kinderen om in het water of buiten in de tuin of het park te spelen. De bal is gevuld met gouden lovertjes die trillen en lawaai maken als je ermee schudt.

Afmetingen: Ø 35 cm

Materiaal: gemaakt uit PVC van 0,22 mm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Het Franse speelgoedmerk DJECO maakt speelgoed zoals speelgoed zou moeten zijn: verrassend, origineel en educatief. Spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties van illustratoren en kunstenaars van over de hele wereld. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories