Opvouwbaar maxi krat - Gold

Staat: Nieuw product

Aykasa

LLM099

Deze opberger is goud waard. Fantastisch van kleur en super handig om te gebruiken, dingen in mee te nemen, stockeren of op te ruimen.

Het Maxi opbergkrat is groot genoeg voor speelgoed, boeken of ... maar is ook makkelijk om in de living of elders in huis te gebruiken. Er passen perfect 2 midi kratjes in.

26,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7442957940924

FormatenMaxi
TypeOpbergers
KleurOranje

Het Maxi AY-kasa opbergkrat Goud is er voor het echte opruimwerk. Net zoals zijn kleine broertjes opplooibaar, stapelbaar en verkrijgbaar in een hele waaier van leuke kleurtjes. Dit ruime opbergbak is gemaakt uit gerecycleerd materiaal en komt goed van pas in elk huis, het wordt zelfs nog leuker als je kleurtjes gaat combineren. Heb jij al een favoriet?

Materiaal: alle AY-kasa kratjes zijn gemaakt uit 100% gerecycleerd PP materiaal
Afmetingen: buitenkant 60 x 40 x 22 cm / binnenkant: 57 x 37 x 21 cm / capaciteit 44 liter
Laadvermogen: maximum 22 kg
Gebruiksadvies: alle panelen zijn apart verwijderbaar en afwasbaar
Herkomst: gemaakt in Turkije

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
406042.185
AY-kasa - Maak het leven van elke dag leuker en praktischer met deze hippe opvouwbare kratjes, speciaal ontworpen voor spulletjes te organiseren en op te bergen in stijl. Ze komen in een hele reeks fantastische kleurtjes die je makkelijk kan combineren en 3 formaten zodat er altijd wel een kartje is voor jouw opruimprobleem. Leuk detail: deze kratjes uit Turkije passen ook in elkaar: de mini per 2 in de midi en de midi per 2 in de maxi.