Opvouwbaar mini krat - Almond Green

Staat: Nieuw product

Aykasa

LLM107

Een geschenk uit de hemel met kinderen in huis, voor in je kantoor, je auto, de kinderkamer, de keuken, ... het komt altijd van pas. Leuk weetje achter de stokjes aan de zijkant kan je een papiertje steken en opschrijven wat erin zit.

Schuif ze onder een kast, zet ze op de verzorgingstafel, in een schuif of stapel ze ... verloren ruimte wordt zo handig benut en je spulletjes raken eindelijk perfect georganiseerd.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : almondgreen-small

FormatenMini
TypeOpbergers
KleurGroen

Mini opvouwbare Ayakasa krat in Almond Green. Opplooibaar  - als je het even niet gebruikt kan je dit kleurrijk opbergbakje makkelijk opvouwen om plaats te sparen - de kratjes zijn stapelbaar, super handig in huis en nog leuker als je kleurtjes gaat combineren. Deze praktische opbergkratjes zijn verkrijgbaar in een hele reeks stijlvolle kleuren en in verschillende maten. Heb jij al een favoriet?

Materiaal: alle AY-kasa kratjes zijn gemaakt uit 100% gerecycleerd PP materiaal

Afmetingen: buitenkant 27 x 17 x 10,5 cm / binnenkant: 24,6 x 15,7 x 10,4 cm / capaciteit 4 liter

Laadvermogen: maximum 2,5 kg

Gebruiksadvies: alle panelen zijn apart verwijderbaar en afwasbaar

Herkomst: gemaakt in Turkije

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
327170.18
AY-kasa - Maak het leven van elke dag leuker en praktischer met deze hippe opvouwbare kratjes, speciaal ontworpen voor spulletjes te organiseren en op te bergen in stijl. Ze komen in een hele reeks fantastische kleurtjes die je makkelijk kan combineren en 3 formaten zodat er altijd wel een kartje is voor jouw opruimprobleem. Leuk detail: deze kratjes uit Turkije passen ook in elkaar: de mini per 2 in de midi en de midi per 2 in de maxi. Duurzame manier van opbergen en organiseren De kratjes kan je makkelijk opvouwen wanneer je ze niet gebruikt en nemen een minimum aan ruimte in beslag. Ze zijn gemaakt van PP-kunststof en zijn voedselveilig . Het PP-plastic is heel gemakkelijk te recycleren en heeft daarom een fijne ecologische voetafdruk . Het is onderhoudsvrij, zeer duurzaam en kan vele, vele jaren worden gebruikt.