Oranje groene zitzak Cathy the Carrot | voor kindjes

Comfy carrot poef om op te relaxen of mee te knuffelen

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA077

Lorena Canals collab met Oli & Carol (4)

Klaar om te chillen ... op een reusachtige wortel? Hoe leuk is deze oranje zitzak van Lorena Canals X Oli& Ella?

Een comfy zitplekje en echte eye-catcher in de kinderkamer of om een leeshoekje in veggie style of tuin thema stijl te maken in de speelkamer.

199,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : P-CATHY

TypeZitzakken & poefs
KleurOranje

Zitzak Cathy the Carrot uit de collab collectie Oli & Carol x LORENA CANALS is tot in de puntjes afgewerkt. De hangemaakte cover van de zitzak kan je apart wassen als je wil. En als we zeggen tot in de puntjes bedoelen we ook écht tot in de puntjes: kijk naar die gevlochten wortels, rijen korte franjes en de grote groene bladeren met leuk reliëf.

Afmetingen: 100 x 55 cm

Materiaal: cover: 97% katoen, 3% andere vezels, gekleurd met natuurlijke kleurstoffen, vrij van giftige stoffen + met eco-binnenvulling: 100% gerecycleerde polystyrene parels

Onderhoud: de hoes is afneembaar en kan je zelf thuis in je wasmachine wassen - de vulling is niet wasbaar

Cool kids eat healthy! De ontwerpster van Lorena Canals werkte samen met haar dochters - de oprichters van Oli&Carol - om een exclusieve capsule collectie Oli&Carol X Lorena Canals te ontwerpen met een zinvolle boodschap om kinderen te inspireren tot een gezonde levensstijl door van jongs af aan beste maatjes te maken met verse en gezonde groentjes. Deze collab collectie zitten ook enkele unieke katoenen kussens, originele muurhanger, tapijten en meer... allemaal in tot de verbeeldingsprekend groententhema.

 

_

Knappe tapijten die je gewoon in de wasmachine kan wassen en proper maken, hoe cool is dat? Zéker met kindjes in huis. Het concept van LORENA CANALS past perfect binnen de visie van De Kleine Zebra. Naast mooie tapijten zitten er ook kussen, opbergmanden, poefs en ... in hun collectie. Dit Spaans deco merk is een trendsetter en must-have voor elk modern huishouden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
654505.5
Collectie Lorena Canals collab met Oli & Carol
Inspiratie en stories