Origineel DIY cadeauboek - Voor mama

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ40596

auteur Elma Van Vliet (15)

Op zoek naar een leuke en originele manier om je mama te bedanken? Wat dacht je van dit geweldige DIY invulboek ? Super eenvoudig om te doen, heel veel fun en nostalgie en als het klaar is maak je er een mooi cadeautje van. Je hoeft geen creatieve duizendpoot te zijn om hier een geslaagd resultaat neer te zetten. Wedden dat er heel wat gelachen gaat worden en misschien wordt er nog ook wel een traantje weggepinkt ...

12,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000355549

Voor mama is een cadeauboek om je moeder te laten weten dat ze belangrijk ze voor je is. Met dit boekje maak je op een eenvoudige, leuke en originele manier een persoonlijk cadeau. Door het beantwoorden van de vragen en het maken van de creatieve opdrachten in het boek maak je in korte tijd een uniek en blijvend bedankje voor jouw moeder. In het boek vind je verder mooie en inspirerende uitspraken en ruimte om foto's en herinneringen in te plakken. Een ideaal cadeau voor Kerst, Sinterklaas of gewoon omdat je je je moeder wilt laten weten hoe bijzonder ze is.

ISBN 978000346080.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.1650.120.16
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie auteur Elma Van Vliet
Inspiratie en stories