Originele geschenkset 3 kettingen - BFF hartjes

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA264

Schitterende accessoires van Souza for kids! (362)

Dankzij deze Souza kettingen met hartje ben je voor altijd verbonden met je beste vriendinnen.Deze super coole vriendschapssierraden zijn een wondermooi geschenk voor beste vriendinnen om te dragen.

Aan elke ketting hangt een identiek hartje in een andere kleur.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105022

TypeKettingen
KleurMeerkleurig

Unieke geschenkset van 3 vriendschapskettingen BFF hartjes van Souza for kids!, leuk om cadeau te doen aan je beste vriendinnen of aan 3 meisjes te geven die elkaar super graag zien en zo nog een beetje extra verbonden zijn met elkaar.

In het geschenkdoosje zitten 3 kettingen.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12720.03
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories