délicieux cornets de glace Venezia

overheerlijke set zachte ijshoorntjes

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14066

Hoor ik daar het muziekje van de ijsjeskar? Snel snel... Deze leuke zachte set bestaat uit 2 ijshoorntjes en 2 ijsbolletjes die je kan omdraaien....

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Hoor ik daar het muziekje van de ijsjeskar? Snel snel... Deze leuke zachte set bestaat uit 2 ijshoorntjes en 2 ijsbolletjes die je kan omdraaien. Hierdoor kan je uit maar liefst 4 soorten kiezen. Wil je een vanille, aardbei, chocolade of citroen ijsje?

Het zacht Haba Biofino speelvoedsel is gemaakt van zacht materialen, vilt en / of velours en ziet er zo echt uit dat de verpakking je kids ervoor waarschuwt dat het toch niet écht om op te eten is!
Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.96.824.30.113
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :3814