set van 8 bekers sinterklaas

Paard van Sinterklaas - set van 8 bekers

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR018

Om op te eten! Of nee, om uit te drinken ;-) Een toffe set van party bekers met kapvorm van Slecht-Weer-Vandaag, perfect voor elk Sinterklaasfeest.

Prachtig ontworpen door Meri Meri en afgewerkt met een schitterende goudfolie details!

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD-002

KleurRood
CollectieSinterklaas
TypeBekers

Leuke set van 8 drinkbekers voor warme of koude dranken met 8 paarden van Sinterklaas. Dankzij Meri Meri kan je elk feestje tot in de puntjes afwerken. Hun collecties zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond naar alle feestartikelen voor de komst van de Sint te vieren!

Inhoud van een beker: 260 ml

Deze bekers komen verpakt in een buis met volgende afmetingen: 27 x 8,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.280.090.15
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...