Panoramische puzzel - de vier seizoenen

Staat: Nieuw product

Janod

JS372

Laat je kindje al puzzelend kennis maken met de 4 seizoenen en zijn mooie kenmerken.

Van links naar recht steek je de puzzel in elkaar en kom je langs elk seizoen van het jaar. Welk seizoen is jouw favoriet? En heeft jouw puzzelfan een voorkeur? Ontdek het allemaal!

14,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02728

SamenstellingenKarton
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken31-40 stukken

Panoramische 4 seizoenen vloerpuzzel uit stevig karton van het Franse speelgoedmerk Janod met 36 stukjes. Gaandeweg verschijnen de seizoenen één voor één van lente tot winter terwijl je kindje deze puzzel in elkaar steekt. Inclusief poster.

Afmetingen: 80 x 25 cm

Leeftijd: 4 tot 8 jaar

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.220.230.67
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.