Pastelkleurige ketting - ABC

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA512

Schitterende accessoires van Souza for kids! (369)

Ontwerp je eigen juweel met ketting van Souza for Kids! Bij de ketting zitten allerlei bedeltjes met het alfabet op, zo kan je zelf woorden of je naam samenstellen en rond je nek dragen.

Een uniek geschenk voor elk kind!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105504

TypeKettingen
KleurMeerkleurig

Pastelkleurige ketting ABC hangertjes van Souza for Kids is een ketting van metaal met in totaal 41 ABC bedeltjes in zacht pastelkleurtjes. Alle letters van het alfabet zitten erbij en de letters A, E, R, N, O nog 3 keer extra.

Lengte ketting: 36 cm - met een verlengstukje van 5 cm.
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.041
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories