Pastelkleurige verjaardagskaarsjes Eenhoorns

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR100

Alles voor een eenhoorn feestje (49)

Je zag nog nooit zo veel eenhoorns bij elkaar als op je verjaardagstaart dankzij deze verjaardagskaarsjes-set van Meri Meri.

Zes statige, magische eenhoorns afgewerkt met details in goudfolie, én nu blazen maar!

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 170344

CollectieMagical Unicorns
TypeKaarsjes
KleurMeerkleurig

Deze schattige set Meri Meri verjaardagskaarsjes komen in de vorm van eenhoorns in leuke pastelkleurtjes en zijn afgewerkt met blinkend goudfolie. In elk pakje zitten 6 kaarsjes op een stokje, verpakt in een leuk doosje. Ideaal accessoire voor een geslaagd feestje in eenhoorn-thema.

Hoogte kaars: 4 cm

Afmetingen doosje: 13,5 x 12 x 2 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.140.020.08
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories