Pennenzak in gerecycleerd katoen - Baked clay

Stoffen pennendoes in bruin met rits

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS192

Je favoriet schrijfgerief, al je kleurtjes of kleurstiften. Een schaar, gom of je eerste vulpen... het pas allemaal in deze hippe pennendoos uit gerecycleerd polyester met stevige rits.

Een stijlvolle musthave voor jouw mini!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PEN14

SamenstellingenGerecycleerd katoen
TypePennenzakken
KleurBruin

Stoffen pennenzak Baked Oak van Petit Monkey in aardse trendkleur met details in PU kunstleder en een stevige rits. Handig voor je pennen, kleurtjes, stiften en andere schoolspullen.

Perfect formaat voor mee te nemen naar de klas in je boekentas of thuis op je bureau een plekje te geven. Of waarom gebruik je hem niet als toilettas en steek je er je tandenborstel of tandpasta in. Bijpassende rugzak apart verkrijgbaar.

Materiaal: gerecycleerd katoen, PU kunstleder
Afmetingen: 20 x 9 x 8 cm

_

Petit Monkey makes happy! Het Nederlandse merk PETIT MONKEY maakt eigenzinnige woonaccessoires, tassen en must-haves voor kinderen. Hun collectie is geïnspireerd op de kleurrijke wereld en gemaakt in samenwerking met beroemde illustratoren. Het resultaat zijn prachtige prints en illustraties die tot de verbeelding spreken. Ontdek de Petit Monkey tassen, knap serviesgoed. lunchsets, drinkflessen, nachtlampjes en speelgoed zoals stapelblokken, koffertjes, nesting dolls en leuke spelletjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.18
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!