Pennenzak - Romantic

Pennenetui in romantisch thema

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1157

Lovely Papers by Djeco (11)

Deze etui is praktisch én leuk, ruim genoeg om je spulletjes op te bergen en te ordenen. Het romantische design geeft een originele touch aan je kleintjes schoolgerief.

10,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD00310

CollectieLittle big room
TypePennenzakken
KleurBlauwgroen

Pennenzak Romantic van Djeco is een zacht en romantisch pennenetui met een geborduurde patch en twee vakken om uw spullen op orde te houden. De binnenkant is dubbelgevoerd.

Elke rits heeft een siliconen medaillon voor gemakkelijk te openen.

Afmetingen: 24 x10x 8 cm
Materiaal: Katoen aan de buitenkant, polyester aan de binnenkant

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Lovely Papers by Djeco
Inspiratie en stories