Philip fopspeenhouder - Sandy

Crèmekleurig opbergdoosje uit siliconen voor max. 3 speentje

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3725

Eindelijk een verzamelpunt voor al die speentjes! Je hoeft nooit meer op zoek in je tas of de kinderkamer naar die onmisbare tutjes dankzij dit handig siliconen doosje. Een echte moderne baby musthave om je speentje proper en altijd bij de hand te houden.

Gemaakt uit duurzaam, zacht en onbreekbaar materiaal.

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14267-5060-ONE SIZE-CU

CollectiePhilip
TypeFopspeenhouders
PrintsSandy
KleurBeige

Philip fospeenhouder Sandy in opnieuw een lifesaver voor jonge ouders. Dit siliconen opbergdoosje heeft een lange lus om het makkelijk aan je buggy, luiertas of park van je kleintje te bevestigen. Erg handig in gebruik en er passen max 3 speentjes tegelijk in.

Zoals we van Liewood gewoon zijn: verkrijgbaar in tal van trendkleuren! Is deze jouw favoriet? Check ze allemaal >

Materiaal: 100% siliconen, onbreekbaar en lichtgewicht
Afmetingen: Diameter: 8 cm - Hoogte doosje: 6 cm - Hoogte lus: 17 cm
Wasvoorschrift: afnemen met een vochtige doek en milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!